Blocks of Puzzle

Spelat 53 gånger.

- % (0/0)
Beskrivning
Älskar du gratis blockpusselspel? Om du är här, då älskar du dem! Det här pusselspelet påminner om tangram och enkelt pussel, men det är helt annorlunda. Jag är säker på att när du laddar ner Blocks of Puzzle gratis kommer det att bli ett av dina favoritspel. Faktum är att de bästa spelen för nedladdning idag är pussel för vuxna och minimalistiska block, eftersom vi är rimliga människor och vi vill utvecklas, och logiska spel kommer att hjälpa oss med detta.

Blocks of Puzzle är ett enkelt spel med en färgstark design som hjälper till att träna din hjärna. Spelet är helt nytt och med din hjälp blir det bara bättre för varje dag. Det verkar för mig att detta är en stor symbios mellan en person och ett spel, du spelar logiska pussel, har kul, utvecklar logik och i gengäld observerar vi vad du gillar och gör spelet ännu coolare. Blockpussel fungerar gratis på både telefon och surfplatta lika bra!

Hur man spelar:
Alla kommer att förstå vårt blockpussel, allt är väldigt enkelt och samtidigt måste du anstränga din hjärna.
Längst ner på skärmen har du blockblock som du behöver flytta till toppen av spelet i en mall som du behöver fylla helt med dessa block.
Efter varje avslutad nivå får du GAMES-DK-mynt som kan bytas ut mot tips.
Inget wifi? Inga problem: "Puzzle Blocks" syftar på gratisspel utan wifi de fungerar även i skogen eftersom telefonspel borde fungera överallt.

Instruktioner


Kategorier

Pussel

Kommentarer

LIKNANDE SPEL